[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi gratulerar Q8Os interna pristagare 2015!

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Företagsledaren Yvonne Malmström Grimme är en engagerad medlem sedan 2011. Tack vare hennes breda erfarenhet, positiva energi och engagerade personlighet blev hon snabbt invald i styrelsen och har där bidragit till att skapa ett klimat som får andra att prestera på ett föredömligt sätt. Vi uppskattar hennes nyfikenhet på andra, pålitlighet och att hon inger ett stort förtroende.

Som styrelseledamot i Q80 har hon tagit medlemsfrågorna till en ny nivå, med fokus på att inkludera och välkomna nya medlemmar, men också att hitta nya framkomliga vägar som skapar synergier i både administrativa processer och praktiska lösningar.

Yvonne ser utvecklingspotential i allt hon tar sig för, hon är ett föredöme för kvinnor genom sin handlingskraft och sitt entreprenörskap, vilket visat sig i förmågan att starta och leda framgångsrika företag och genom styrelse- och konsultarbete. Idag är hon VD i innovationsföretaget Picture My Life Communication AB och i Grimme Management & Consulting AB.

Det är med glädje och stolthet vi tilldelar Yvonne Malmström Grimme Q8Os interna pris 2015.

Stockholm den 3 december 2015

Ann Gardulf
Ordförande

Svensk Tenn[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1680″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]