Tina Lindahl – Lyckas på LinkedIn, världens största affärsnätverk

Om du inte har upptäckt kraften i världens största affärsnätverk så är det hög tid nu. På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter över hela världen, boka möten, marknadsföra dig eller din business och göra affärer

Vill du lära dig att använda LinkedIn på absolut bästa sätt för att attrahera värdefulla kontakter och bygga ett framgångsrikt nätverk? 

Då välkomnar vi dig till en frukostföreläsning där LinkedIn- och Social Selling-experten Tina Lindahl berättar hur du kan använda LinkedIn för att bygga ett nätverk som jobbar åt dig, hitta jobb, öka din försäljning och använda plattformen som en effektiv marknadsföringskanal för både dig själv och varumärket som du representerar. 

Det blir 60 minuter av inspiration och värdefull information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn för att stärka ditt varumärke och nå ut till en bredare målgrupp.

Du kommer att lära dig mer om: 

  • Hur världens största affärsnätverk på 690 miljoner medlemmar har utvecklats och hur fungerar plattformen idag.
  • Möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke och även företagets varumärke.
  • Hur du gör affärer på LinkedIn.
  • Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det.
  • Vi inspireras av företagare som har klivit på plattformen och utvecklat hur vi kommunicerar till varandra och gör affärer.


Om Tina kan berättas att efter hon tagit beslutet att bryta upp från karriären som chef i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. Det blev det motsatta. Tina vände sig till sitt nätverk på LinkedIn för att hitta uppdrag och även för att bygga ett lokalt nätverk i Örebro. Hon bestämde sig för att stärka sitt personliga varumärke på plattformen genom att dela med sig av sina erfarenheter, sina värderingar och personlighet för att attrahera personer av värde. Till slut knäckte hon koden för hur du skapar ett nätverk som jobbar åt dig.

Idag hjälper Tina kvinnliga entreprenörer att profilera sig på bästa sätt på världens största affärsnätverk, att maxa sin närvaro och bygga starka strategiska nätverk som leder till nya affärsmöjligheter, lukrativa samarbeten och värdefulla kontakter. 

Läs mer om Tina på hemsidan  och besök gärna hennes profil på LinkedIn

Varmt välkommen önskar styrelsen! 

NOTERA

  • Det digitala frukostseminariet sker torsdag 21 januari 2021 kl 8:30-9:30.
  • Vi tar endast 60 kronor för både medlemmar och gäster.
  • Vi återkommer inom kort med anmälningslänk.
  • Länk till webinariet skickas ut dagen innan