[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Åsa Källenius – en ledare och förebild för andra kvinnor

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Åsa KälleniusVem känner inte till Tele2?

Knappast någon. Detta är företaget som grundades av Jan Stenbeck för 20 år sedan och vars arv och förhållningssätt Christina Stenbeck tagit vidare. Tele 2 vill nu liksom då fortsätta att utmana hur saker och ting kan och ska göras – och det går bra för Tele2 Sverige. Företaget är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden.

Tele2 Sverige ingår i Tele2 AB som har över 14 miljoner kunder i 9 länder och är sedan 1996 är noterat på Stockholmsbörsen. Under 2013 omsatte bolaget ofattbara 26 miljarder kronor.

Många av dessa kronor i ett börsnoterat företag hanteras av Q80 medlemmen Åsa Källenius som sedan 2012 är Tele2 Sveriges finanschef. Vi i Q80 är alla oerhört stolta över Åsa och hennes framgångar. Åsa ingår i sin roll i ledningen för Tele2 Sverige och är därmed en av dem som ska leda företaget framåt och leverera till styrelse och aktieägare.[/vc_column_text][dt_gap height=”45″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Åsa ägnar sig åt företagets ekonomi och hon sätter en ära i att inga överraskningar ska uppstå. Kontroll är ledordet och hon drivs och får energi av att hitta ständiga förbättringar och att göra skillnad.
 Men hon är också chef och ansvarig för andra personer och deras arbete.

Kom och träffa Åsa som kommer att berätta om sin väg inom chef- och ledarskap. Åsa kommer ta upp frågan om hur det är att vara chef och ledare på denna höga nivå. Vilka strategier måste man sätta upp och arbeta efter för att klara av detta prestigefyllda arbete? Och hur kombinerar man ett jobb som detta med familj och små barn? Åsa kommer att dela med sig av både professionella och mer privata tips och råd.

Är du intresserad av att delta men ännu inte medlem i Q80?
Kontakta Medlemsansvarig [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row]