Välkommen till Sommarmingel!

Kvällens föreläsare är Charlotta Rydholm, kommunikatör, författare och projektledare med flera års studier inom kommunikation bakom sig. Charlotta Rydholm har varit utbildningschef på Berghs School of Communication och arbetar idag med förändringsarbete i sitt eget företag, tobegin.

Enligt Charlotta finns det alltid en väg framåt – oavsett mål eller riktning, men Charlotta menar att det också finns många fallgropar på vägen och att den vanligaste fallgropen är att vi glömmer, eller undviker, att hantera reaktioner på förändringar. Istället fokuserar vi på sakfrågor eftersom de är enkla att förstå och planlägga. För en del människor är förändringar en möjlighet, medan andra upplever dem som hot. Att få med alla i en förändringsresa blir därför en stor utmaning – och för att klara den behöver vi börja med oss själva.

Under kvällens föreläsning får du del av teorier om ledarens roll, gruppens och individens ansvar och sociala framgångsfaktorer. I föreläsningen vänder Charlotta på sanningar, verkligheter och vanor och alternativa möjligheter och åtgärder identifieras. Skratt, igenkänning och en del tankar om livets oförutsägbara turer utlovas och vi kommer även att få möjlighet att utmana oss själva.

Mer information om Charlotta Rydholm och hennes företag hittar du här!

Plats: Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmsgatan 31.
Närmaste T-bana: Rådhuset
Datum och tid: Torsdagen den 31 maj 2018, klockan 18–21.
Pris: För medlemmar 335 kr. Gäster 365 kr. Sallad, dryck (ett glas vin) samt kaffe/te ingår.

Program
18.00 Mingel med dryck.
18.20 – 21.00 Middag med föreläsning.

Varmt välkommen önskar Styrelsen!

Charlotte Rydholm