[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Se in bakom kulisserna på Grand Hotell – följ med på guidad visning den 20/10

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Den 20 oktober tyckte vi i styrelsen att våra Q80 kvinnor skulle få uppleva lite lyx!

Därför gav vi oss chansen att se lite bakom kulisserna på Stockholms och Sveriges lyxigaste hotell mitt emot kungliga Slottet.

Vi var 21 kvinnor som guidades runt av VD sekreterare  Jennie Segerqvist.  Jennie berättade engagerat och roligt sitt hotells historia, dess byggnader, om grundaren Cardier och  den starka hotellkvinnan Wilhelmina Skog. Den senare tillika grundare av Foresta på Lidingö. (Forest =  skog).

Grand Hotell  kan stoltsera med den senaste tiden en 100% beläggning!, kunde vi inte kliva in i alltför många utrymmen, men att sitta i Vinterträdgården, glänsa i Spegelsalen och högst upp i byggnaden kliva in i en underbar svit med utsikt mot slottet gav lyxkänsla!

Denna spädde vi på när vi  avslutade vårt besök med att efter den timslånga visningen  sätta oss i Cardierbarens soffor (undrar hur många övriga gäster visste skälet till dess namn?!)  där vi njöt  av en liten smårätt med något gott att dricka till.

Ni som inte kunde vara med kanske istället väljer att besök hotellets SPA dit man som Jennie informerade är välkommen utan att bo hotellet.[/vc_column_text][dt_gap height=”45″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1465″ img_size=”425×225″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row]