[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Medlemskväll på Fotografiska den 24 augusti

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]fotografiskaDen 24 augusti har nya medlemmar och ni som är nyfikna på att bli medlemmar i nätverket möjlighet att under trevliga former få mer information om Q80.

Ta gärna med en väninna eller arbetskamrat!

Vi inleder kvällen klockan 18.00 med en guidad visning av naturfotografen Nick Brands fantastiska fotografikonst. Visningen är 45 minuter lång. Därefter fortsätter vi upp till caféet för att äta en god räksallad med valfri dryck. Q80 styrelsen kommer att finnas på plats hela kvällen för att informera om nätverket.

Vi är stolta över att vårt nätverk firar 35 år. Nätverkets främsta uppgift är att stimulera, inspirera, stötta och uppmuntra kvinnor till utveckling i både jobb och privatliv. Q8O vill påverka förutsättningarna för kvinnor i arbetslivet.[/vc_column_text][dt_gap height=”45″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vi har ett begränsat antal platser den här kvällen så passa på att anmäl er redan innan sommaren.

Kvällens pris för entré, guidad visning och mat/dryck är 370 kr per person.

Anmäl ditt deltagande här!

Vi kommer gå ut med ett riktat mail till nya medlemmar och till er som har anmält intresse för att bli medlemmar.

Anmäl ditt intresse att bli medlem till petra@kraftconsulting.

Är du intresserad av att delta men ännu inte medlem i Q80?
Kontakta Medlemsansvarig

Varmt välkomna önskar Styrelsen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row]