[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Julen närmar sig och vi träffas för julglögg den 3/12

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Missa inte vårt trevliga återkommande arrangemang, Julglöggsmingel med Q80’s kvinnor.

Den 3 december när vintermörkret blivit allvar behöver vi lite mys och umgänge.
Vad kan då inte vara skönare än  att krypa in i Gamla Stans gränder och då till Postmuseum på  Lilla Nygatan 6.

Ett fascinerande hus med anor från 1600-talet som mellan 1720-1939 fungerade som postkontor. Som museum har det fungerat sedan 1906. Idag en fantastisk plats att besöka, antingen som museibesökare med många utställningar,  men också som en plats där du kan hyra konferenslokal, liten som stor.

Q80-priset, som sponsras av Svenskt Tenn, står i fokus under kvällen, då årets Q80 pristagare presenteras och vi får höra deras berättelser.
Samma kväll kommer årets Q80 pristagare att presenteras då vi också får höra deras berättelse.

Så varmt välkommen den 3 december kl 18.00 då vi i Museets restaurang TRESKILLINGEN kommer att mingla tillsammans över lite glögg, ett glas vin och en jultallrik. (Anmäl till eventansvarig ev allergi!)

Anmäl dig här!
Sista anmälan till kvällen är söndag 29/11.
Observera att vi inte kan ta emot anmälningar efter sista datum för anmälan.
Om du har frågor kring eventet är du välkommen att kontakta eventansvarig.
Är du intresserad av att delta men ännu inte är medlem i Q80 – kontakta Medlemsansvarig

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1610″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”15px”][vc_single_image image=”1614″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]