[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Från män och motorer till kvinnor och kunder – en familjeföretagares iakttagelser från bilbranschen, 30 augusti

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Antalet kvinnor som köper egna bilar ökar stadigt, och ökar mycket fortare än bilägandet hos män i Sverige. Vad beror det på, och vad beror det på att så många kvinnor fortfarande känner sig förbisedda av säljare i bilhallar, eller osäkra i verkstäderna? Hur kan man som ägare, ledare och arbetsgivare arbeta för förändring i en bransch som så länge präglats mest av män med intresse för motorer?

Med värme och humor berättarar Filippa Lindström, bilhandlare i tredje generationen, om de utmaningar hon ställts inför i familjeföretaget Upplands Motor, och om de frågor hon drivit för att förändra synen på kunden.

Filippa Lindström är vice ordförande i Upplands Motor sedan 2013, och var under åtta år marknadschef och varumärkes-/informationschef i bolaget. Tidigare elva år med marknadsföring och försäljning på Procter & Gamble i Stockholm, Köpenhamn och Schwalbach, Tyskland. Civ. ek. Handelshögskolan i Stockholm, 6l.kand. Stockholms Universitet.

Plats: Scandic Alvik, ny lokal
Adress: Gustavlundsvägen 153
T-bana: Alvik
Tid: 18-21[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2260″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]