[vc_row][vc_column][vc_column_text]

En introduktion till aktie- och fondernas värld, 17/3, 18.00

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

En kort rapport från denna träff

Vi var ett mycket nyfiket och intresserat gäng på 20 personer som fick äran att lyssna till Josefine Gunnarsdottir på Aktiespararnas marknadsavdelning den 17 mars.

En faktaspäckad kväll med mycket lärande om  sparformer, pensioner, aktier och fonder. Josefine kunde på bästa sätt få oss att bli nyfikna på att skapa en egen aktieportfölj.  Vårt intresse var på topp när många insåg att det inte var för sent att börja förvalta ett litet kapital, engagera sig i möjligheten att få det att växa på bättre sätt än bankräntan. Många frågor och klargöranden fick vi. Nästan samtliga anmälde sig som medlem i Aktiespararna för att verkligen ta chansen till en bättre pension.

Så nu är vi många som kommit igång![/vc_column_text][vc_separator color=”violet”][vc_column_text]Är du en bland många andra kvinnor som känner dig osäker på hur det egentligen fungerar på aktie- och fondmarknaden?  Du kanske vill våga satsa, om inte mycket, men ändå lite, på detta. I varje fall vill du förstå lite mer vad ”alla andra” pratar om.

Därför har vi bjudit in en kvinna som verkligen kan detta, Josefine Gunnarsdottir på Aktiespararnas marknadsavdelning. Hon kommer att berätta om Aktier och Fonder som sparform, hur man skapar en aktieportfölj och hur det går till att köpa, förvalta och sälja aktier. Efter denna introduktion kommer du med all sannolikhet vilja veta lite mera. Men då är du igång!

Dag, tid och plats:

Välkommen den 17 mars.
Vi träffas på Hotell Reisen på Skeppsbron kl 18.00

Anmälan:

Sista anmälan till kvällen är söndag 13 mars 2016.
Observera att vi inte kan ta emot anmälningar efter sista datum för anmälan.

Övrigt:

Om du har frågor kring kvällen är du välkommen att kontakta  aktivitetsansvarig.
Är du intresserad av att delta, men ännu inte är medlem i Q80? Kontakta  medlemsansvarig[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1773″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]