[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Den helt oväntade resan, 8 maj

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Den helt oväntade resan

Jag har sett till att bli invandrare. Den 18 november förra året reste jag med enkel biljett till Lissabon – mindre än ett år sedan jag kom dit för första gången. Då utan några som helst tankar på att bo i ett annat land. Jag hade bara ett hum om staden invid Atlanten med runt 600 000 invånare. Moriskt påverkad arkitektur och hemvist för Benfica. Huvudstad i ett land som koloniserat stora delar av världen. Och nu har jag papper på att jag är bosatt i Lissabon!
Följ med på min resa – som bara har börjat. Låt mig berätta om valen jag gjort, människorna jag mött, besluten jag fattat. Om det som är mitt Lissabon

Från anställningar i olika tjänsteföretag drev Cecilia i flera år sitt företag Rydman’s MarknadsStrategi & Kommunikation AB. Även om hon älskade rollen i de konsultativa mötena med kunder och samarbetspartners bestämde hon efter många år att göra något helt annorlunda, utbilda sig till trädgårdsmästare. I sitt andra företag, CityGarden kombinerar hon sedan 10 år både sin konsultativa och jordnära professionalism med stor kreativitet.

Kom och ta del av tidigare Q80 medlemmen Cecilia Rydmans fascinerande historia

När: Måndagen den 8 maj
Var: Scandic Angalais, Humlegårdsgata 3[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2255″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]