[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Att förbättra världen genom återvinning och utbildning.
Lyssna till Liselott Norén den 3/11

[/vc_column_text][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Handen på hjärtat  – har vi inte ofta för mycket kläder i garderoben som vi  inte använder? Det är miljöförstöring att inte använda dem, garderoben är full och kläderna borde istället finnas tillgängliga för andra.

Kom och lyssna till Liselott Norén och hennes resa från Stureplan till entreprenörsskolan REFO i Tensta (www.refo.nu).  En resa med samhällsnytta som affärsidé.

Visionen är att förbättra välden genom remake och utbildning. Det kretslopp som REFO skapat ger jobb, integration och minskat svinn. Vi kommer även få möjligheter att själva aktivt bidra till REFOs arbete genom att kunna få köpa deras läckra, redesignade produkter.

Vi träffas den här kvällen på Hotell Reisen på Skeppsbron.

Är du intresserad av att delta men ännu inte medlem i Q80?
Kontakta Medlemsansvarig [/vc_column_text][dt_gap height=”45″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1471″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”425×225″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”55″][/vc_column][/vc_row]