Anna Iwarsson - en kväll om hälsa, välmående och ledarskap!

Anna Iwarsson är kanske känd för de allra flesta som generalsekreteraren för Friskis & Svettis vilket hon var i hela 12 år. Hon har en gedigen erfarenhet av träning, utveckling och prestation på olika nivåer med olika mål. Vi får träffa Anna som kommer att samtal med oss om livsstil, ledarskap och trender kring träning, hälsa och välmående.

Med över trettio års erfarenhet inom träningsbranschen har Anna träffat många som vill bidra med hälsoråd och träningstips. Men att vilja väl är inte alltid detsamma som att göra gott. En väletablerad influenser med många följare kan ha större inflytande på människors beteenden än vad forskningen säger kring hälsosamma val. Tillsammans spanar vi även förbi Corona och vad som kan komma efter?

Anna Iwarsson har en bakgrund som fysioterapeut och varit chefsfysioterapeut på Danderyds sjukhus, är ordförande för Svenska Gymnastikförbundet, ledamot i Riksidrottsstyrelsen/ Förbundsstyrelsen SISU Idrottsutbildarna samt ledamot i Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund. Sedan 1 augusti även engagerad i LRF med ansvar för folkrörelse- och medlemsutveckling. 2015 debuterade Anna som författare med böcker om hur man väljer sin karriär och finner sin grej! Hon har i populärvetenskaplig form utforskat hur svenskarnas livsstil påverkas i en föränderlig värld och vad det innebär för ledarskapet ur ett organisations- och individperspektiv.

Detaljer:

  • Eventet sker utomhus i Hagaparken, vid Ekotemplet.
  • Måndag den 31 augusti kl 17.30 – ca 19.30.
  • Kostnaden för medlemmar och gäster är 130 kronor.
  • Bjud gärna med en gäst!

Mat & Dryck:
Q80 bjuder på något att dricka och du tar själv med din egen picnicmat och något att sitta på. Vi håller avstånd och är rädda om varandra med anledning av Corona!

Om det regnar?
Vid förväntat dåligt väder flyttar vi in träffen och håller den digitalt via våra kära gamla datorer. Om så får du ett meddelande söndag kväll via mejl. Glöm därför inte att ge oss din mejladress vid anmälan.

Varmt välkommen önskar styrelsen!