[vc_row][vc_column][vc_column_text]

8 november 2016: En kväll om att krossa glastaket!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Möt Ulrika Sedell som med värme och allvar föreläser om ledarskap som ger nya perspektiv. En föreläsning och samtal kring förutsättningar, strategier och drivkrafter för kvinnor och män i karriären.

Ulrika är beteendevetare, entreprenör, författare och föreläsare och hon har tillsammans med Lena Gustafsson skrivit boken ”Bortom glastaket”. Det är en annorlunda bok om karriär och ledarskap. I boken porträtteras 26 kvinnor som berättar om sina vägar till toppen. Öppenhjärtigt delar det med sig av sina livsresor och erfarenheter, motgångar och framsteg, drivkrafter, drömmar och ambitioner.

Ulrika lyssnade på dessa 26 kvinnor och i deras berättelser såg hon ett mönster. Utifrån dessa mönster föreläser nu Ulrika om vad som krävs för att uppnå jämställda strukturer i verksamheter. Vad förslags förutsättningar behöver finnas för att ett ledarskap skall kunna skapa välmående, flexibla och högpresterande arbetsplatser?

Kvällen kommer bjuda på humor och konkreta verktyg som vi deltagare efter föreläsningen kan tillämpa i våra egna liv och yrken. Kom och lyssna på Ulrika som har 20 års erfarenheter av ledarskapsutveckling med en yrkesbana såsom VD för konsultbyrå, hr- och utbildningsansvarig inom näringslivet, i civilsamhället och den offentliga sektorn. Hon är även grundare och VD för Sedell & Friends, ett företag som skräddarsyr ledarutvecklingsprogram, coachar, och ger föreläsningar.

I föreläsningen talar Ulrika bland annat om resultatet i hennes bok ”Bortom glastaket” om vad som gynnar kvinnor att nå toppen. Hon ger tips för karriären och lär ut metoder för personlig utveckling. Hon berättar även vilket slags ledarskap som löper samman med välmående och ökad produktivitet. Ulrika varvar anekdoter, forskning och interaktiva övningar med egna erfarenheter.

En kväll som ger oss en knuff i rätt riktning bortom glastaket. Som ger oss nycklar att bygga nätverk som inte har utgångspunkt utifrån mäns spelregler.

Välkomna!

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2066″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]