Ewa Wigenheim – så blir du mänskligt hållbar i en värld som förändras.

Välkommen till en personligt utvecklande föreläsning som ger dig större livsglädje och ett bättre arbetsliv i den nya, ovissa, digitala och spännande framtid vi går till mötes.

Social distansering, den digitala revolutionen, ensamhet och att inte veta när, och om, den vardag vi kände till kommer tillbaka, skapar stress hos många. Den mänskliga energin, som delas i ett fysiskt möte, når inte igenom den digitala skärmen. Det blir platt och svårt att utläsa nyanser när ansikten har en dålig upplösning. Och hur sätter man en gräns mellan arbete och fritid när diskmaskinen plingar ”klart”?

Livscoachen Ewa Wigenheim kommer att med kunskap, nya insikter och aha-upplevelser lära dig hur du blir och förblir mänskligt hållbar i en värld som förändras.

​​​​Även om vi inte kan påverka det yttre i så stor grad – så kan vi till 100% påverka vår egen reaktion på det som händer och därmed lära oss hanterar vardagen på ett positivt sätt. Det är inom oss själva vår äkta kraft ligger.

Om Ewa kan även berättas att hon är socionom, föreläsare, författare och kursledare. Hon har dessutom skrivit tre böcker, arbetat i sju länder och som sångerska fått en guldskiva, är grundaren till ABBA museet och varit lärare för buddhistiska munkar i Laos. 

Varmt välkommen önskar styrelsen! 

NOTERA

  • Eventet sker digitalt tisdag 8 december kl 19:00 – 20:30.
  • Vi tar endast 60 kronor för både medlemmar och gäster.
  • Länkar till webinariet samt eftersnack får du i samband med anmälan. 
Ewa Vigemheim