[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vilka drivkrafter och intressen måste en ledare inom IT-världen förstå för att lyckas?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Den frågan ställer sig Eleonore Hammare dagligen i sitt eget arbete som ledare inom IT-området. Den 31 augusti inleder vi hösten med att få lyssna till Eleonores gedigna erfarenhet och från sitt ledarskap inom IT-området

Eleonore är idag VD för D-data AB, Sörmlands landstings interna IT-enhet. Hon har varit IT-chef och CIO i finans- och försäkringsbranschen samt varit VD och konsult för många  IT-konsultbolag.  Därtill har hon skaffat sig gedigen styrelseerfarenhet som ledamot och ordförande inom IT-konsultbranschen.

Bärande tanker för Eleonore är att målet för hennes ledarskap är att organisationen ska lyckas med att göra sitt allra bästa. Vägen dit går genom ledarskap, medarbetarskap, kommunikation och engagemang. Dessa utgör grunden. När den är på plats så kommer resultaten.

Eleonore är en frekvent anlitad föreläsare.  Förutom rubricerade frågeställning  menar hon att ledare samtidigt och  ofta måste ställa sig frågor som:  Hur kan verksamheten utvecklas och hur kan jag själv utvecklas?

Eleonore  Hammare är årligen engagerad som mentor och hon har även gett ut boken om ledarskap med titeln ”Sunt förnuft” – en bok om att leda sig själv och andra genom att använda sunt förnuft och tänka själv.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1872″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]