[vc_row][vc_column][vc_column_text]

29 september: Man behöver inte kunna allt men man behöver våga!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Möt två sprudlande naturkrafter till entreprenörer, mor och dotter, Agneta och Olivia Trygg. Tillsammans kommer det att berätta om Stiftelsen Trygga Barn, om hur man lyckas omvandla en smärtsam familjekris till en oumbärlig välgörenhetsstiftelse.

Agneta Trygg grundare till flera framgångsrika företag såsom, konferensbolaget Summit, rekryteringsföretaget Inhouse och skrivbyrån Ladies Bureau berättar hur empati kan fungera som en stark drivkraft och varför magkänsla är lika viktigt som ekonomistudier för dig som entreprenör.

Hör även Agneta berätta om sin karriärs största misstag och ett exklusivt avslöjande om hennes planer om framtiden. För ingenting är omöjligt, det är enligt Agneta en av hennes bästa egenskap för att lyckas som entreprenör. Likaså behövs en stor portion tålamod, små sömnbehov och framför allt, att våga se till att ha roligt.

Men framför allt brinner Agneta för Stiftelsen Trygga Barnen, som stöttar barn och unga i familjer med beroendeproblematik. Trygga Barnen grundades efter att Agneta och Olivias familj upplevt alkoholmissbruk och sveken som följde. Nu är Agneta i full gång med att starta upp stiftelsen Trygga Vuxna.

Olivia Trygg i dag generalsekreterare på Trygga Barnen berättar om hur man inom stiftelsen stöttar barn och unga inom familjer med beroende- och missbrukarproblematik samt psykisk ohälsa. I dag förläser hon runt om i landet för barn och vuxna på skolor, socialkontor, behandlingshem och företag. Hon kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper.

Under hösten 2014 medverkade bland annat familjen Trygg i dokumentären Djävulsdansen som sändes på SvT och som handlade om medberoende. Efter Djävulsdansen tog Trygga Barnen emot över tusen mejl och samtal från personer i hela landet som kände igen sig i familjens historia[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1891″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1892″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]