[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sälj mer, till fler – öka merförsäljningen och få kunden att vilja komma tillbaka!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vanessa Leporati Wahlund med rötter i Italien och försäljning i blodet kommer att inspirera oss till att skapa kundupplevelser som ger resultat. Vi får en inblick i hur vi kan vässa våra säljkunskaper och avslutstekniker som grundar sig i bra kundbemötande och förståelse för kundens situation.

Att säga att vi ska sälja mer till flera leder in oss på frågan om vilket inställning vi har till service.

Några frågor Vanessa kommer att ta upp är:

Vanessa har en bakgrund med 20 års erfarenhet av försäljning inom den modebranschen. Hon har både haft en egen agentur och arbetat med kända varumärken, såsom Gudrun Sjödén, Filippa K, Bose och SOS Alarm. I dag är Vanessa vice ordförande i styrelsen på Agenturföretagen, med uppdrag som koordinator för Stockholm Fashion District i Nacka Strand.

Tillsammans med Annika R Malmberg Hamilton i HamiltonGroup tränar hon svenskt näringsliv och offentlig förvaltning i allt från ledarskap till kundbemötande och sälj.

Varmt välkomna till en inspirerande föreläsning som ger energi och nya tankar.
Ta gärna med er gäster. Anmälan senast 22 januari.

När: 24 januari 2017
Var: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23
Tid: kl 18-21
Anmälan: Senast 22 januari[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2184″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]