[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 21-24 oktober 2016: Följ med Q80 på en spännande mat och kulturresa till Malaga!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]För att knyta närmare kontakter och band inom Q80 och uppmuntra till nätverksarbete har styrelsen beslutat att via Akademikerresor AB, med tidigare Q80 medlemmen Lena Mägistre som VD, erbjuda Q80 medlemmar att teckna sig för en kultur- och matresa till Málaga i oktober. Resan innehåller förutom boende och tid i Málaga även bland annat guidad tur till Granada och Alhambra och utflykt till olivoljeproducent med gemensam matlagning av paella. Läs mer i informationen från Akademikerresor.

Resan har plats för endast 20 kvinnor så anmäl dig snabbt, först till kvarn gäller. Kvinnliga vänner som kan vara intresserade av att kanske bli medlemmar i Q80 är också välkomna att anmäla sig.

Vi behöver din anmälan senast 27:e maj.

Resan bokas via Akademikerresor som handhar hela arrangemanget. Q80 finansierar inte resan och har inte något ekonomiskt ansvar gentemot enskild Q80 medlem eller gruppen vid ev återbud, sjukdom eller andra händelser.  Efter denna s k ”brasklapp” vill vi i styrelsen hälsa alla intresserade välkomna att anmäla sig till denna fantastiska och innehållsrika resa!

Se hela programmet här   |   Välkommen att anmäla dig här

Q80s styrelse[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1838″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]