[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Var med och påverka Q80:s framtid och innehåll den 2 juni vid sjökanten!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ett nytt år för Q80 har påbörjats och vid årsmötet valdes den nya styrelsen. Därför blir det extra inspirerande att ta nya tag. Vi i nya styrelsen vill nu verkligen fokusera på alla tips, idéer, programförslag, nya Q80-upptåg, tankar och kommande medlemsaktiviteter, som vi vet ni har och som vi vill fånga in! Vi kommer arbeta tillsammans med er i Open Space-anda denna kväll för att spåna fram idéer om Q80’s  framtida inriktning och utveckling.

Petra Åkerlund (vår nya styrelseordförande) och Gunilla Barrskog, båda vana inspirerande ”workshops”-ledare, håller i kvällens gemensamma aktivitet.

Missa inte chansen att ge dina synpunkter, vara medskapande i vårt fantastiska nätverk och låt oss dela våra olika MÅL-bilder inför framtiden.

Vi tycker också att det vore extra värdefullt om du tar med en gäst. En person som du delgivit din erfarenhet av vad Q80 är och som kanske har inspirerande tankar. En gäst som vi är övertygade om efter denna kväll blir nyfiken på vårt nätverk.

Vi tycker dessutom att lokalerna ska vara med och inspirera oss. Vi kommer därför avsluta försommaren tillsammans på Sjöpaviljongen vid Alviks Strand.
Gröna linjens T-bana till Alvik och sedan 5 min gångväg till vänster ner mot sjön.

Anmäl dig här!

Varmt välkomna och skåla in sommaren vid sjökanten och skapa en kreativ kväll tillsammans önskar nya styrelsen

Petra Åkerlund, Annika Ewers, Margareta Jeding Ivert, Gunilla Barrskog, Annelie Modin, Eva Balksjö, Malin Rahmn, Therese Branevig.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1858″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]